Cep telefonu Haberleri

Cep telefonu haberleri ve güncel Cep telefonu gelişmeleri, Cep telefonu ile ilgili tüm video, Cep telefonu fotoğrafları ve Cep telefonu haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Zonguldak'ta bir cep telefonu dükkanına giren hırsız, piyasa değeri yaklaşık bir milyon TL olan 13 adet cep telefonunu çaldı.

GÜNDEM

1 Ocak’tan itibaren 5 yeni uygulama hayata geçiyor! Kiralardan ulaşıma, cep telefonundan menü fiyatlarına… Zorunlu olacak!

KASTAMONU

Kastamonu'da polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen bir operasyonda, bir evde yapılan aramada 60 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi.

EKONOMİ

Bir yıl kullanılmayan telefonlar kapatılacak

KASTAMONU

Kastamonu il merkezinde girdikleri teknoloji mağazalarından cep telefonu çalarak kayıplara karışan şahıslar polis ekipleri tarafından yakalandı.

EKONOMİ

Bugün yapılacak kabine toplantısında üniversite öğrencilerine yönelik vergisiz telefon ve bilgisayar alımı hakkının netleşeceği bekleniyor.

GENEL

Okulların açılmasına az bir zaman kalmasına yakın öğrencilere kötü haber geldi. Okullarda artık cep telefonu kullanımına yasak geliyor.

ZONGULDAK

Bartın İli Kurcaşile İlçesinde çıkan hortum büyük panik oluşturdu.

SAĞLIK

Günümüzün en yaygın teknolojik cihazı cep telefonları omurgaya büyük zarar veriyor.

ZONGULDAK

Zonguldak'ın ilçesinde halka açık gece pazarında kavga çıktı. Kavga anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

ZONGULDAK

Zonguldaklı Gazeteci Cem Küçük uzun zamandır gündemde olan vergisiz cep telefonlarını duyurdu.

GENEL

UNESCO tarafından yapılan "Okullarda akıllı telefon yasaklanmalı" uyarısı sonrasında tartışma konusu oldu.