Depremzede Haberleri

Depremzede haberleri ve güncel Depremzede gelişmeleri, Depremzede ile ilgili tüm video, Depremzede fotoğrafları ve Depremzede haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet Türkmen Köse, 6 Şubat 2023 tarihinde asrın felaketi olarak anılan Kahramanmaraş merkezli depremin...

ZONGULDAK

İktidar 319 bin konut teslim etme sözü vermişti.

SPOR

Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi (TKBL) 15.haftasında 23 Aralık Cumartesi günü Zonguldak Spor Basket 67'nin kendi evinde İstanbul Boğaziçi'ni konuk...

KARABÜK

İki bin depremzede çocuk Türkiye İzcilik Federasyonunun düzenlediği "Asrın Dayanışması Yaz İzcilik Kampı"na katıldı.

ZONGULDAK

Zonguldaklı ünlü oyuncu Gürgen Öz, Sma hastası ‘Asya’ isimli minik çocuk için harekete geçti. 

ZONGULDAK

Nejdet Tıskaoğlu "Birçok ihtiyaç sahibinin yüzünde tebessüme sebebiyet vermek ülkemiz adına ve yerli Markamız Hocin adına gurur vericidir. "

BARTIN

Renkli görüntülerle başlayan programda, "büyüyünce ne olmak istiyorsun" sorusuna bir öğrencinin verdiği cevap hem şaşırttı, hem de güldürdü.

ZONGULDAK

Kahramanmaraş depreminde kardeşini kaybeden Mehmet Mengü, deprem bölgesinde kahramanca görev yapan maden işçilerini görmek için Zonguldak'a geldi.

ZONGULDAK

Zonguldak Genel Maden İşçileri Sendika Başkanı Hakan Yeşil, depremzedelere kontenjan verilecek iddialarının asılsız olduğunu açıkladı.

KASTAMONU

Kastamonu Üniversitesi'nin 56 öğrencisinin dahil olduğu gönüllük projesinin sonuna gelindi. Kastamonu'ya gelen depremzede çocuklar için yapılan proje neredeyse bitti.

ZONGULDAK

Kahramanmaraş merkezli depremden kaçıp gelen depremzedeler bu sefer de sel sularının içinde kaldı.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta yaşayan Mustafa Erdoğan isimli depremzede fazla gelen su faturasına tepki gösterdi.