Doğanyurt Haberleri

Doğanyurt haberleri ve güncel Doğanyurt gelişmeleri, Doğanyurt ile ilgili tüm video, Doğanyurt fotoğrafları ve Doğanyurt haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


KASTAMONU

Kastamonu’nun Doğanyurt ilçesinde yaşanan trafik kazasında Kıbrıs gazisinin ölümüne sebebiyet verdiği gerekçesiyle kamyonet sürücüsü tutuklandı.

KASTAMONU

Kastamonu'nun Doğanyurt ilçesinde, bir kamyonun çarpması sonucu hayatını kaybeden Kıbrıs gazisi, düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

KASTAMONU

Kastamonu'da ormanlık alanda çıkan yangın, hızla büyüyerek kontrol altına alınamadı.

KASTAMONU

Kastamonu'da gece saatlerinde Gilivri köyü ile İlyasbey köyü arasında bulunan Arap Deresi mevkiinde meydana gelen heyelan, Cide-Doğanyurt-İnebolu karayolunu ulaşıma kapattı.

KASTAMONU

Kastamonu'nun sahilleri dev dalgalara teslim oldu. Kastamonu'nun Doğanyurt ve Çatalzeytin ilçelerinde fırtına sebebiyle dev dalgalar sahillere taştı.

KASTAMONU

Kastamonu'da etkisini gösteren fırtına sonrası deniz taştı. Taşan denizin dalgaları saniyeler içerisinde sahili yerle bir etti.

KASTAMONU

Kastamonu’da sokakta bulduk plastik bidona kafasını sokan köpeğin kafası plastik bidona sıkıştı.

ZONGULDAK

Kestane sezonunun açılmasıyla birlikte köylü ormana akın etti. Kestane toplayan köylü bundan sonra para vermeden ormana giremeyecek.

KASTAMONU

Kastamonu'nun Doğanyurt ilçesinde tarım aracı patpat devrildi. Yaşanan kazada patpattaki kişiler yaralandı.

KASTAMONU

Bir süre önce de yumurta-ceviz büyüklüğünde dolu yağan Kastamonu'ya yine şaşırtıcı derece büyüklükte dolu yağdı.

KASTAMONU

Başkent EDAŞ, Kastamonu’da kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında 2023 yılının ilk 3 ayında bakım, onarım ve yatırım hizmetlerini sürdürdü.