Doğu karadeniz Haberleri

Doğu karadeniz haberleri ve güncel Doğu karadeniz gelişmeleri, Doğu karadeniz ile ilgili tüm video, Doğu karadeniz fotoğrafları ve Doğu karadeniz haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son tahminlerine göre, önümüzdeki 24 saat boyunca ülke genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor.

ZONGULDAK

Doğu Karadeniz'de gün geçtikçe ihracat hacmini artıran Türk somonunun Zonguldak'ta da üretilmesi konusunda yapılan girişimlerde hangi aşamaya gelindiğinin açıklanmaması değişik...

ZONGULDAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye genelinde hava durumunda önemli değişiklikler yaşanacak.

GÜNDEM

Ülke genelinde etkili olan fırtına sel ve aşırı yağışlarda toplam 9 kişi hayatını kaybetti.

ZONGULDAK

 Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin yedi bölgesindeki hava muhalefetleri değerlendirildi. Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Doğu...

ZONGULDAK

Meteoroloji'den yapılan son hava durumu tahminlerine göre Zonguldak dahil 30 il uyarısı yapıldı.

GENEL

Rize'nin yüksek kesimlerinde sıcaklıkların düşmesinin ardından etkili olan kar yağışı nedeniyle Kavrun Yaylası beyaza büründü.

KASTAMONU

Kastamonu başta olmak üzere Artvin, Rize, Trabzon, Gümüşhane, Giresun, Ordu, Amasya, Samsun ve Sinop için tarih verilerek uyarı yapıldı. 

ZONGULDAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün tahminlerine göre yağışların; Batı Karadeniz kıyıları, Sakarya, Kastamonu kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.