Döviz Haberleri

döviz haberleri ve güncel döviz gelişmeleri, döviz ile ilgili tüm video, döviz fotoğrafları ve döviz haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Brent petrol fiyatlarındaki düşüş ve döviz kurlarındaki istikrar, akaryakıt fiyatlarında olumlu bir gelişmeye neden oldu.

KASTAMONU

Girdiği evden 2 milyon TL değerinde altın, 6 bin 700 euro ve 100 bin TL çalan şüpheli, polis ekipleri tarafından...

EKONOMİ

Altın piyasalarında önemli bir dönemeç yaşanıyor. ABD Merkez Bankası'nın faiz indirimi sinyali vermemesi, altın fiyatlarını derinden etkiliyor.

EKONOMİ

Haftaya yükselişle başlayan altın fiyatları, gram altının ons altındaki artışın etkisiyle 2.409 lira seviyesinde işlem görüyor.

EKONOMİ

Dolar/TL ve Euro, yeni güne yükselişle başlayarak tarihi zirvelere yaklaştı.

EKONOMİ

Merkez Bankası'nın faiz oranlarını 500 baz puan artırarak yüzde 50'ye çıkarmasının ardından döviz kurlarında dalgalanma devam ediyor.

EKONOMİ

Merkez Bankası'nın sürpriz faiz artışıyla birlikte döviz kurlarında keskin bir düşüş yaşandı.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları merak konusu...

EKONOMİ

Türkiye'de yatırım yapmak isteyenler için kılavuz niteliğinde olan piyasa uzmanları, doğru hamleler yapabilmek adına kritik bilgiler sunmaya devam ediyor.

EKONOMİ

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turundan sonra döviz kurlarında artış devam ediyor. Dolar ve Euro haftaya nasıl başladı?

GÜNDEM

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, döviz piyasasıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

EKONOMİ

Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın ve para piyasalarıyla ilgili yaptığı her açıklama ile dikkat çekerken, son açıklamasıyla...