Ekonomi haberleri Haberleri

ekonomi haberleri haberleri ve güncel ekonomi haberleri gelişmeleri, ekonomi haberleri ile ilgili tüm video, ekonomi haberleri fotoğrafları ve ekonomi haberleri haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


EKONOMİ

Emekliler, önümüzdeki dönemde alacakları aylık maaş tutarlarına dair merakla bekliyorlar. Peki emeklilerin maaşları ne kadar olacak?

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla Resmi Gazete’de yayımlandı. Akaryakıtlar için tek fiyat dönemi başlıyor.

EKONOMİ

Almatis, OYAK Grubu'nun bir parçası olarak özellikle özel alümina ürünleri ve çözümlerinde dünya lideri konumunda bulunuyor.

EKONOMİ

Türkiye'de Hizmet Üretici Fiyat Endeksi (H-ÜFE), Mart ayında önemli bir artış gösterdi. Yıllık bazda %85,41 artış kaydeden endeks, aylık bazda...

EKONOMİ

Tüpraş, Kamuyu Aydınlatma Platformuna yaptığı son bildirimle büyük bir yatırım kararı aldığını duyurdu.

EKONOMİ

Altın piyasalarında önemli bir dönemeç yaşanıyor. ABD Merkez Bankası'nın faiz indirimi sinyali vermemesi, altın fiyatlarını derinden etkiliyor.

EKONOMİ

Haftaya yükselişle başlayan altın fiyatları, gram altının ons altındaki artışın etkisiyle 2.409 lira seviyesinde işlem görüyor.

EKONOMİ

Türk Hava Yolları (THYAO), Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) gönderdiği açıklama ile yeni şirketini duyurdu.

EKONOMİ

Merkez Bankası, enflasyonla mücadele kapsamında kredi kartı işlemlerinde ilave sıkılaştırma adımı attı.

EKONOMİ

Altın piyasalarında son günlerde yoğun bir dalgalanma yaşanıyor. Gram altın fiyatlarının rekor seviyelere ulaşmasının ardından uzmanlar, dikkat çekici uyarılarda bulunuyor.

EKONOMİ

Türkiye geçen hafta seçime gitti. Seçimin ardından dolarda gerileme yaşanırken altında da gerileme yaşandı mı? Seçim altını etkiledi mi?

EKONOMİ

Dolar/TL ve Euro, yeni güne yükselişle başlayarak tarihi zirvelere yaklaştı.