Erdoğan Haberleri

Erdoğan haberleri ve güncel Erdoğan gelişmeleri, Erdoğan ile ilgili tüm video, Erdoğan fotoğrafları ve Erdoğan haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol, Zonguldak Kömürspor’un geleceği için AK Parti Milletvekili Muammer Avcı’ya çağrıda bulundu.

GÜNDEM

Gazze'den sabah saatlerinde İsrail yönüne bir dizi roket atıldı. İsrail içinde Gazze Şeridi yakınlarındaki yerleşim yerlerine gelen roket sonucu can...

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Rusya Devlet Başkanı Putin ile Soçi'de bir araya geldi. Kritik görüşme sonrası liderler açıklamalarda bulundu...

GENEL

MİT, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesini yapay zekayla taklit ederek iş insanlarını ve üst düzey kamu yöneticilerini dolandırmaya çalışan kişiyi yakalattı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi'nin ardından düzenlen basın toplantısında halka seslendi...

ZONGULDAK

Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, Ankara’da gerçekleşen Genişletilmiş İl Başkanları toplantısı öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la bir araya geldi.

ZONGULDAK

AK Parti Milletvekili Muammer Avcı, Türkiye Büyük Meclisinde ilk grup toplantısı öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı şeref kapısında karşıladı.

GENEL
ZONGULDAK

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara’da Birlik Merkezin’de Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan’ın katılımlarıyla Hizmet Şeref belgesi töreni düzenlendi.

ZONGULDAK

Özil, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçimi kazanmasının ardından birlikte olan fotoğrafını paylaşarak, ‘Hamdolsun RTErdoğan’ paylaşımında bulundu.

GÜNDEM

64 milyon seçmen Türk siyasi tarihinde ilk kez yaşanacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci tur oylaması için yarın sandık başına gidecek....

ZONGULDAK

Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, yarın yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine saatler kala açıklamalarda bulundu.