Gençlik ve Spor Bakanlığı Haberleri

Gençlik ve Spor Bakanlığı haberleri ve güncel Gençlik ve Spor Bakanlığı gelişmeleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile ilgili tüm video, Gençlik ve Spor Bakanlığı fotoğrafları ve Gençlik ve Spor Bakanlığı haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Zonguldak'a yönelik yatırımlarının hız kesmeden devam ettiğini açıkladı.

DÜZCE

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından başlatılan Anne-Kız Yüzme Öğreniyorum Projesi, şehrin 4 ilçesinde de uygulanacak.

ZONGULDAK

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen 2024 Gençlik Merkezleri Arası Spor Ligi, 81 ilde heyecan dolu müsabakalarla start aldı.

GENEL

Gençlik ve Spor Bakanlığı, 1071 sözleşmeli personel alımıyla genç iş gücüne kapılarını açıyor. Başvuruların e-Devlet üzerinden yapılacak.

ZONGULDAK

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından istihdam edilmek üzere alım yapılacak. İşte detaylar...

GENEL

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alınacağını duyurdu. Bakanlık bünyesinde çalıştırmak üzere 2021 personel alınacağı açıklandı.

GÜNDEM

Gençlik ve Spor Bakanlığı, eylem yapılan tüm yurtlarda soruşturma başlattı.

ZONGULDAK

Zonguldak, Türkiye genelindeki 81 il arasında ilk 21 ilin arasına girdi. İstanbul'daki tanıtım fuarı açmaya hak kazandı.

GENEL

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada 1453 kişinin istihdamı için alım sürecinin başlayacağını...

GENEL

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu 2023-2024 öğretim...

ZONGULDAK

Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Okan Şentürk, Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, noter huzurunda kurayla alım yapılacağını...

GÜNDEM

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 2023-2024 yılı eğitim öğretim yılı yurt başvurularının başladığını duyurdu.