Göçmen Haberleri

göçmen haberleri ve güncel göçmen gelişmeleri, göçmen ile ilgili tüm video, göçmen fotoğrafları ve göçmen haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından opeasyon gerçekleştirildi.

DÜZCE

Düzce'de polis ekiplerinin titiz çalışması sonucunda tırda tespit edilen 10 göçmeni yurt dışına kaçırmak için para aldıkları belirlenen 2 şahıs...

ZONGULDAK

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, göçmen barındıran iller arasında Zonguldak'ın olup olmadığını açıkladı.

ZONGULDAK

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Göçmen Kaçakçlığıyla ve Hudut Kapıları Şube ekipleri tarafından kentte operasyon düzenlendi.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta sabah saatlerinde kaçan göçmenlerden Halil Halit isimli göçmen Asaiş ekiplerinin başarılı çalışması sonucunda yakalandı.

ZONGULDAK

Zonguldak'ta jandarma ekipleri düzensiz göçmenleri vatandaşın huzuru için denetledi.

ZONGULDAK

 Kastamonu’da polis ekiplerinin yaptığı operasyonla 1 düzensiz göçmen yakalandı.

KASTAMONU

Türkiye'ye sınırdan kaçak yollarla giren 9 mülteci tespit edilerek yakalandı.

DÜNYA

Düzensiz göç ile başa çıkamayan Yunanistan, Türkiye ile pazarlık masasına oturmayı hedefliyor. Atina'nın kolay vize karşılığında Ankara'dan 3 isteği var.

HAYATA DAİR

Kuduz teşhisiyle kilitli bulunduğu odadan kaçan Suriyeli Hasan Halil Faras (30) boş bir tarlada ekipler tarafından yakalanarak karantinaya alınırken, vatandaşlar...

DÜNYA

Düzensiz göçmenleri taşıyan bir teknenin batması sonucu 11 kişinin öldüğü, 44 kişinin kaybolduğu bildirildi.

GENEL

Gastronomi, bakıcıları, kaynakçı, internet teknolojisi, ağır sanayi ve metal sanayi işçisi, gibi meslek dallarından 75 bin maaşlı personel alınacak.