Hapis Haberleri

hapis haberleri ve güncel hapis gelişmeleri, hapis ile ilgili tüm video, hapis fotoğrafları ve hapis haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


DÜZCE

Düzce İl Jandarma Komutanlığı'nın yürüttüğü çalışmalar kapsamında, 10-16 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen Önleyici Faaliyetler sonuç verdi.

DÜZCE

Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, aralıksız devam eden denetimler kapsamında önemli bir operasyona imza attı.

ZONGULDAK

20 yıl hapis cezası ile yargılandıktan sonra ev hapsi cezası alan Miraç Artar, Alaplı’da gözaltına alındı.

ZONGULDAK

Prof. Dr. Murat Batı, kira gelirini beyan etmeyenleri sıkıntılı bir sürecin beklediğini belirterek, hem haciz hem de hapis seçeneklerinin bulunduğunu...

ZONGULDAK

Zonguldak’ta 5 ayrı suçtan yargılanan ve 32 yıl 2 ay kesinleşmiş cezası bulunan firari Serkan Y. ekiplerin çalışması sonucunda yakalandı.

ZONGULDAK

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı, Jandarma Dedektifleri (JASAT)'nin de katıldığı operasyonla 4 yıldan fazla hapis cezası bulunan şahıs kıskıvrak yakalandı.

KARABÜK

Karabük'te son 10 günde 6 ayrı evden hırsızlık yapan ve 17 yıl hapis cezası bulunan bir şüpheli yakalandı. Şüpheli, adliyeye...

KASTAMONU

Kastamonu’da, Kastamonu İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT ekipleri tarafından hapis cezası bulunan 5 şahıs yakalandı.

KASTAMONU

Polis ekipleri Kastamonu'da uyuşturucu suçu bulunan bir şahsı yakalayarak tutuklandı.

KARABÜK

Karabük'te yapılan uyuşturucu operasyonunda bir kişi tutuklandı.

KASTAMONU

Jandarma suçlulara göz açtırmadı.  Kastamonu’da çeşitli suçlardan aranan 4 şahıs, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

KARABÜK

Karabük'te cinsel saldırı suçundan hüküm giymiş şahıs hapis cezasını çekmek üzere yakalandı.