İphone Haberleri

İphone haberleri ve güncel İphone gelişmeleri, İphone ile ilgili tüm video, İphone fotoğrafları ve İphone haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Apple katlanabilir iPhone üzerinde çalışıyor: İşte yeni telefon hakkında tüm bilinenler

ZONGULDAK

Türkiye genelinde İphone fiyatlarına zam gelse de vatandaşlar telefon almaktan vazgeçmedi.

GENEL

Bir kadın erkek arkadaşı tarafından aldatıldığını anlayınca ona öyle bir ceza verdi ki akıllara zarar.!

GÜNDEM

Yeni bir bisikletin, bir çift ayakkabının veya bir konser biletinin değerini nasıl ölçersiniz? Bu sorulara cevap arıyorsanız, “Buna Değer”mi görelim...

EKONOMİ

Bugün yapılacak kabine toplantısında üniversite öğrencilerine yönelik vergisiz telefon ve bilgisayar alımı hakkının netleşeceği bekleniyor.

DÜNYA

İphone 15'in resmi olarak satışa sunulmasıyla birlikte dünyanın dört bir yanındaki Apple hayranları mağazalara akın etti.

DÜNYA

Yaydığı radyasyon seviyesini ihlal ettiği gerekçesiyle iPhone model telefonların satışlarının durdurulması talimatını verdi.

TEKNOLOJİ

Teknoloji devi Apple'ın iPhone 15 dahil bir dizi yeni cihaz ve yazılımını tanıttığı "Wonderlust" etkinliği gerçekleşti.

GÜNDEM

Apple'in yakın zamanda çıkartmaya hazırlandığı İphone 15'in görüntülerinin ardından özellikleri ve Türkiye fiyatları da basına sızdırıldı.

GENEL

Sonbahar adım adım yaklaşırken, teknoloji dünyasının gözü kulağı Apple‘ın geleneksel hale gelen iPhone lansmanında.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta 43 yaşındaki 2 çocuk annesi Sevim Saraçlı yolda yürürken, 38 bin TL değerinde İphone 13 marka telefon buldu.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta bir telefon işletmecisi, vatandaşlara yurt dışından telefon getireceğini iddiasıyla yüklü miktarda para almasına rağmen telefonları vermeyince bir çok kişi...