İshal Haberleri

İshal haberleri ve güncel İshal gelişmeleri, İshal ile ilgili tüm video, İshal fotoğrafları ve İshal haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


GÜNDEM

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Salgın, ishal, kusma şikayetleri takip ediliyor." dedi ve analizlerin devam ettiğini de sözlerine ekledi.

ZONGULDAK

Zonguldak genelinde artan bulantı, kusma ve ishal nedeniyle hastaneler doldu taştı.

ZONGULDAK

Zonguldak'taki salgın yayılmaya devam ediyor. Peki salgın nasıl yayılıyor? Salgının semptomları bulaşıcı mı? Salgın nerelerde var? Salgın neden kaynaklanıyor?

ZONGULDAK

Zonguldak'taki salgının sebebi nedir? Zonguldak'taki salgının sebebi kanalizasyon mu? Hala denize kanalizasyon akıyor mu?

ZONGULDAK

Zonguldak'ta Kurban bayramı öncesinde yaşanan kusma, ishal ve ateş gibi belirtilerin olduğu rahatsızlık yeniden çoğaldı.

ZONGULDAK

Zonguldak'ta vatandaş salgınla mı mücadele ediyor? Salgın var mı? Salgının sebebi sular mı? Zonguldaklı vatandaş salgının sebebini öğrenmek istiyor.

DÜNYA

İshal, diş eti kanaması, karın ağrısı... Son olarak 16 kişinin ölümüne neden olan Marburg virüsü endişe yaratmaya devam ediyor.

SAĞLIK

Çocuklarda en sık görülen sorunlardan biri de ishal olarak biliniyor. Özellikle 2 yaş itibariyle erişkin döneme kadar her çocukta ishal...