Italya Haberleri

italya haberleri ve güncel italya gelişmeleri, italya ile ilgili tüm video, italya fotoğrafları ve italya haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

TÜİK ve Ticaret Bakanlığı, Türkiye'nin genel ticaret sistemi kapsamında Şubat ayında ihracat oranını açıkladı. Zonguldak'ın ekonomideki hacmi ne oldu?

KASTAMONU

Abdurrahmanpaşa Lisesi, Kurtuluş Savaşı ve 1. Dünya Savaşı'nda öğrenci ve öğretmenlerini cepheye gönderdiği için 3 yıl boyunca mezun verememiş bir...

ZONGULDAK

Ordu, Giresun, Sakarya, Düzce, Trabzon, Samsun, Zonguldak, Kocaeli, Artvin, Kastamonu, Bartın, İstanbul, Rize, Sinop, Bolu ve Tokat'da üretilen Karadeniz fındığının...

GÜNDEM

Güney Amerika'dan Avrupa'ya uyuşturucu sevkiyatı yapan 'Kompanio Bello' isimli uyuşturucu karteli lideri Dritan Rexhepi'nin yakalandI.

GENEL

İngiltere’deki Oxford Üniversitesi’nin çalışmalarını desteklediği “Our World in Data” platformuna göre dünyanın en yaşlı ve genç nüfusuna sahip ülkeleri belirlendi.

GENEL

Bilimsel adı 'Lactarius salmonicolor' olan kanlıca mantarının kilosu 200 TL’den satılıyor.

DÜNYA

Otobüsün üst geçitten düşmesi sonucu ilk belirlemelere göre 20 kişi hayatını kaybetti.

ZONGULDAK

Avrupa Zonguldaklılar Derneği Başkanı Mehmet Karakulak ile Avrupa'da yaşayan Zonguldak, Bartın, Karabüklü vatandaşlarımızın sorunları hakkında sizler için röportaj yaptık.

SPOR

TÜRKİYE İTALYA VOLEYBOL MAÇI... Filenin sultanları nefes kesen mücadelede 3-2 kazanarak finale çıktı.

ZONGULDAK

Zonguldak'ın kaçırdığı Japonya fırsatı Giresun yakaladı. 2013 yılında kaçırılan fırsatı Giresun kaçırır mı, fırsata çevirir mi?

KARABÜK

UNESCO dünya tarihi mirası olan Safranbolu’ya yerli ve yabancı turist akın akın geliyor.

GÜNDEM

İtalya'nın Silandro kasabasında 50 yıl üzerine bir cinayet işlendi. Cinayetle ilgili soruşturma sırasında bir Türk gözaltına alındı.