KBÜ Haberleri

KBÜ haberleri ve güncel KBÜ gelişmeleri, KBÜ ile ilgili tüm video, KBÜ fotoğrafları ve KBÜ haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


KARABÜK

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Tıp Fakültesi birinci sınıfında öğrenim gören 135 öğrenci, düzenlenen özel bir törenle beyaz önlüklerini giydi.

KARABÜK

Siyaset profesörü olarak da bilinen YouTuber Abdurrahman Uzun, son dönemlerde ülkenin gündemine oturan Karabük Üniversitesi (KBÜ) hakkında hazırladığı bir videoda,...

KARABÜK

Bazı kadın ve erkek öğrencilerin, Afrikalı öğrencilerden cinsel yolla bulaşan HPV ve HIV gibi hastalıklara yakalandığının iddia edildiği Karabük Üniversitesi’nde...

KARABÜK

Karabük Üniversitesi (KBÜ), Türk ve Afrikalı öğrenciler arasında cinsel birliktelik yaşanmasıyla ilgili çıkan iddiaları yalanladı.

KARABÜK

Sosyal medya kullanıcıları son dönemlerde gündemi sıkça meşgul eden Karabük Üniversitesi için "Karaçük" adı altında forum başlıkları ve sayfalar oluşturdu.

KARABÜK

Zafer Partisi İstanbul İl Başkanlığı, Karabük Üniversitesi (KBÜ)’nün akademik kadrosunu paylaştı.

KARABÜK

Karabüklü vatandaşlar, akşam saatlerinde gruplar halinde gezen yabancı uyruklu öğrencilerin kendilerine korku dolu anlar yaşattıklarını ifade etti.

KARABÜK

Karabük Üniversitesi (KBÜ)’de okuyan öğrenciler, sosyal medya hesapları üzerinden şok iddialarda bulundu.

KARABÜK

Karabük Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Polat tarafından kaleme alınan makaleye UBYT Programı'ndan destek.

KARABÜK

KBÜ tarafından düzenlenecek olan Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası SOSYALFEST kapsamında gerçekleştirilen Sosyal Model Tasarım Yarışmaları'nda finalistler belirlendi.

KARABÜK

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'teki depremlerin ardından Karabük Üniversitesi harekete geçti.

KARABÜK

Avrupa ve Dünya Şampiyonu Milli Tekvandocu Kübra Dağlı, "Sessizlikte Yüksek Ses, Güçte Denge" etkinliği çerçevesinde Karabük Üniversitesi (KBÜ) öğrencileriyle bir...