Kdz. ereğli belediyesi Haberleri

kdz. ereğli belediyesi haberleri ve güncel kdz. ereğli belediyesi gelişmeleri, kdz. ereğli belediyesi ile ilgili tüm video, kdz. ereğli belediyesi fotoğrafları ve kdz. ereğli belediyesi haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Kdz. Ereğli Belediyesi, 2020 yılında başlattığı Ata Tohumu Projesi çerçevesinde önemli bir adım attı ve Tohum Bankası'nı kurdu.

ZONGULDAK

Kdz. Ereğli Belediyesi Önceki Dönem Başkanlarından Murat Sesli, Veteranlar Futbolcularına iftar programı düzenledi.

ZONGULDAK

Halil Posbıyık'a belediye Başkan adaylığı yolunda bir rakip daha çıktı. Buket Müftüoğlu, bugün aday adaylığını açıklayacağını duyurdu.

EREĞLİ

Kdz. Ereğli Belediyesinin Halk Kafede uyguladığı zamma halk tarafından tepki gösterildi. Sosyal medyada yayılan habere çok sayıda yorum geldi.

EREĞLİ

Halil Posbıyık'ın açıklama gereği duymadan, haraç mezat satmaya çalıştığı Kışla Sanayi girişindeki 20 dönümlük arsaya meclis üyeleri izin vermedi.

EREĞLİ

Halil Posbıyık, CHP grup toplantısında red oyu vereceğini açıklayan CHP’li meclis üyelerine hakaret ettiği, aşağılayıcı sözler sarf etti.

EREĞLİ

Kdz. Ereğli Belediyesi Halk otobüslerine 2 ayda 2. zam geliyor. Ayrıca Halk Kafe'nin ürünlerine de yüzde 100 oranında zam yapılacağı...

EREĞLİ

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 4 yıldır başarılı görev yapan müdürü görevden aldı. Görevden alma nedeni ise vicdanları sızlattı.

ZONGULDAK

Kdz. Ereğli Belediyesi, Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından toplam (1) ticari faaliyet yapan düzensiz yapı (Çadır, Baraka,Çardak, Kamelya) tahliye edildi.