Kerem ökten Haberleri

Kerem ökten haberleri ve güncel Kerem ökten gelişmeleri, Kerem ökten ile ilgili tüm video, Kerem ökten fotoğrafları ve Kerem ökten haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından uyarı üstüne uyarı yapılmaya devam ederken bir uyarı da Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten'den geldi.

GENEL

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabından Türkiye'nin pazartesi günkü hava durumu hakkında vatandaşlara flaş bir bilgi verdi.

GÜNDEM

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabından vatandaşları uyardı.

GENEL

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabından kar yağışı ile ilgili açıklamada yaptı.

GENEL

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, Amerika modeli tarafından yapılan güncelleme ile Marmara bölgesindeki illerde beklenen kar yağışı tarihini paylaştı.

ZONGULDAK

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten'den Zonguldak, Karabük, Bartın,Düzce, Bolu ve Kastamonu'ya uyarı geldi.

ZONGULDAK

Zonguldak, Bartın, Kastamonu'yu vuran fırtına ve selden sonra meteoroloji uzmanlarından Zonguldak, Bartın, Karabük, Düzce ve Sinop için yeni bir uyarı...

ZONGULDAK

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, Pazar günü Bartın, Zonguldak, Kastamonu ve Sinop için uyarılarda bulundu.

ZONGULDAK

Zonguldak, Karabük, Bartın, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Malatya, Tunceli'yi ilgilendiren önemli bir haber verildi.

GÜNDEM

Türkiye'deki sıcaklara yönelik uyarı! Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, 'Senenin ve uzun senelerin en berbat 2 gecesi' uyarısında bulundu.

ZONGULDAK

Son sel tahmini çıkan meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, Batı Karadeniz bölgesindeki Zonguldak, Karabük, Bartın ve Düzce'ye yönelik yağış uyarısında bulundu.