Kiracı Haberleri

kiracı haberleri ve güncel kiracı gelişmeleri, kiracı ile ilgili tüm video, kiracı fotoğrafları ve kiracı haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


BOLU

Bir ev sahibi kiracısından bir süredir haber alamayınca endişelenerek yetkililere ihbarda bulundu.

GENEL

Türkiye İstatistik Kurumu'nun Ocak ayı enflasyon verilerinin açıklanmasının ardından kira artış oranları da netlik kazandı.

ZONGULDAK

Ev sahibi ve kiracı milyonları ilgilendiriyor. Tahliye taahhütnamesiyle ilgili dikkat çeken detay ortaya çıktı. İşte detaylar...

GÜNDEM

Son dönemde ev sahibi-kiracı kavgalarının en büyük sebebi fiyat anlaşmazlığı...

ZONGULDAK

Zonguldak’ın İlçesinde ev sahibi ile kiracı arasında çıkan kavga ekipleri harekete geçirdi.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in kira açıklaması, Kiracılar Dayanışma Platformu Sözcüsü Cengiz Kul'un tepkisine neden oldu.

ZONGULDAK

Ev sahiplerine kötü haber geldi. Tazminat ödeyebilir... Aman dikkat!

ZONGULDAK

Zonguldak’ta kiracısını çeşitli yollarla evden çıkarmayı başaramayan ev sahibi, öyle bir iddiayla savcılığa suç duyurusunda bulundu ki akıllara zarar!

BARTIN

Bartın'da ev sahibinden kadın kiracısı Milli Eğitim Müdürlüğü personeline şiddat uygulandı. Kadına uygulanan şiddete kınama yapıldı.

EKONOMİ

Kiracılar daha hızlı yaşlanıyor.

ZONGULDAK

Zonguldak'ta Yesil Mahallede ev sahibi kiracısinin elektriğini kesti

ZONGULDAK

Zonguldak'ta apart otelde kaldığını belirten madenci, 6 ay önce zam yapılmasına rağmen yeniden zam yapan mal sahibine direnince dışarda kaldı.