Bolu'nun Karaçayır Mahallesi'nde yaşanan olayda, bir ev sahibi kiracısından bir süredir haber alamayınca endişelenerek yetkililere ihbarda bulundu.

Resmi Gazete'de yayımlandı... 57.073 personel alımı yapılacak! Resmi Gazete'de yayımlandı... 57.073 personel alımı yapılacak!

Bolu (1)

Karaçayır Mahallesi'nde bulunan Koçak Apartmanı'nda yaşanan olayda, ev sahibi İbrahim Beyazoğlu, kiracısı Abed E.'den bir süredir haber alamamıştı. Endişe verici durumu fark eden Beyazoğlu, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

 İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ardından çilingir çağrılarak evin kapısı açıldı.

Bolu (2)

Şok Edici Manzara

Kapının açılmasıyla birlikte ev sahibi İbrahim Beyazoğlu, beklenmedik bir manzara ile karşılaştı. Kiracı Abed E.'nin tüm eşyalarını toplayarak ortadan kaybolduğunu gördü.

 Olayın ardından konuşan Beyazoğlu, kiracısının son bir aydır kira ödemediğini ve uzun süredir ulaşılamadığını belirtti. Firar etmiş olabileceğinden endişe duyduklarını ifade etti.

Beyazoğlu, kiracısının firar etmiş olabileceğini ve sağlık sorunları ya da başka bir nedenle kaybolmuş olabileceğini söyledi. Önceliklerinin kiracının güvenliği olduğunu vurguladı.