Lüks Haberleri

lüks haberleri ve güncel lüks gelişmeleri, lüks ile ilgili tüm video, lüks fotoğrafları ve lüks haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


GÜNDEM

Dilan Polat ve eşi Engin Polat’a yapılan operasyonlar kapsamında ele geçirilen lüks araçları için yeni bir karar alındı.

ZONGULDAK

Zonguldak'ın Kozlu ilçesi Fatih Sitesi Bayrak Tepede Açık Yol inşaat A.Ş tarafından yapımına başlanan Del Marin lüks konutları vatandaşı meraklandırdı.

MAGAZİN

Kariyer planlamasıyla muhabirlikle başladığı televizyon hayatına medya patronu olarak devam eden Acun Ilıcalı'nın servetini duyanın ağzı açık kaldı.

ZONGULDAK

Düzce-Zonguldak D-655 Karayolu Yığılca ışıklı kavşak mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, seyir halindeki bir cip, çok sayıda belediye işçisini yaraladı!

GÜNDEM

Kadın maganda eline aldığı silahla balkondan etrafa ateş etti. O anları gururlanarak sosyal medyada paylaşan kadın magandaya tepkiler bitmiyor.

ZONGULDAK

Üst üste gelen zamlardan sonra araç yıkamak bile lüks haline geldi. Zonguldak’ta 5 TL olan araç yıkıma ücretine de zam...

GENEL

Türk üniversiteleri bilimsel yayında dünya sıralamasının en altlarında yer alıyor ancak rektörler lüks araçlara binebilmek için birbirleriyle yarışıyor.

ZONGULDAK