Düzce'de Cip ve Traktör Çarpışması: 1'i Ağır 6 Yaralı Var

Karabük'te jandarmadan uyuşturucu operasyonu! Karabük'te jandarmadan uyuşturucu operasyonu!

Düzce-Zonguldak D-655 Karayolu Yığılca ışıklı kavşak mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, seyir halindeki bir cip ile belediye işçilerini taşıyan traktör çarpıştı. Olayda 1'i ağır olmak üzere toplam 6 kişi yaralandı.

Kaza anı, Düzce'den Akçakoca istikametine seyir halinde olan S.B. tarafından kullanılan 61 VT 003 plakalı Hyundai marka cip ile refüj üzerinde peyzaj çalışmalarını yapan E.D. yönetimindeki 81 AL 390 plakalı traktörün çarpışmasıyla gerçekleşti. Çarpmanın etkisiyle traktörde bulunan 5 belediye işçisi hafif yaralanırken, cip sürücüsü S.B. aracın içinde sıkıştı.

Kaza haberini alan itfaiye ekipleri, S.B.'yi aracın içinden çıkarmak için seferber oldu. Sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerinin çabaları sonucunda kurtarıldı. Ancak S.B.'nin durumu ağır olduğu için acil sağlık ekiplerine teslim edildi. Diğer yaralılar ise çeşitli hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı.

Kaza sonucu D-655 Karayolu'nda trafik yoğunluğu yaşandı ve trafik tek şeritten verildi. Kazanın neden meydana geldiğine dair detaylı inceleme başlatıldı.