Mahkeme Haberleri

mahkeme haberleri ve güncel mahkeme gelişmeleri, mahkeme ile ilgili tüm video, mahkeme fotoğrafları ve mahkeme haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


BARTIN

Bartın Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen Bartın Amasra ilçesindeki maden faciasıyla ilgili davanın 7'nci duruşması başladı.

GÜNDEM

Vergi artışları gerekçesiyle fiyatlarının yükseltilmesine itiraz eden vatandaş şirketle yaşadığı anlaşmazlık sonrasında hukuki mücadelesini kazandı.

GÜNDEM

İstanbul'un 'Ağaoğlu My World Europe' sitesinde Eros adlı kedinin işkenceyle öldürülmesi davası bugün Küçükçekmece Adliyesi'nde yeniden görüldü.

ASAYİŞ

Kastamonu'da bir restoranda meydana gelen cinayetle ilgili olarak yargılanan 4 sanığa cezalar açıklandı.

ZONGULDAK

Zonguldak'ta geçen yıl Fikret Bayrak'ın idaresindeki öğrenci servisinin şarampole uçtuğu kaza, mahkeme tanıklarının ifadeleriyle gündemde.

KARABÜK

Karabük'ün Eskipazar ilçesinde kaçak kazı yaptıkları sırada suçüstü yakalanan 7 kişi, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

GENEL

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından Resmi Gazete'de yayımlanan genel tebliğ ile 2024 yılı değerli kağıt fiyatları ve harçlar yeniden belirlendi. 

RESMİ İLAN
GENEL

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Türkiye'de Anayasa Mahkemesi ve Yargıtay Başsavcılığı arasında yaşanan tartışmalar hakkında açıklamada bulundu. Açıklamaları sırasında tartışmaların odağındaki...

GÜNDEM

6 ilde düzenlenen operasyonlar kapsamında 18 kişi gözaltına alınırken Dilan Polat ve Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 12 kişi tutuklandı,...

KARABÜK

Karabük ilinde 8 farklı mahkeme tarafından aranması bulunan ve toplam 11 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılan R.Ç , en...

ZONGULDAK

TÜİK yıllara göre Zonguldak, Bartın ve Karabük’te boşanma sayılarını açıkladı.