Narkotik Haberleri

narkotik haberleri ve güncel narkotik gelişmeleri, narkotik ile ilgili tüm video, narkotik fotoğrafları ve narkotik haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


KARABÜK

Karabük'te İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinden uyuşturucu operasyonu…

KASTAMONU

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kastamonu genelinde uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretiyle ilgili operasyonlarını sürdürüyor.

ZONGULDAK

Zonguldak Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri tarafından İl Merkezinde operasyon gerçekleştirdi.

KASTAMONU

Kastamonu'da polis ekipleri, uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretiyle mücadele kapsamında gerçekleştirdikleri operasyonda narkotik köpeği 'Ceku' ile bir araçta arama yaptı.

BARTIN

Emniyet güçleri suç örgütlerine göz açtırmıyor. Emniyetin yapmış olduğu uygulamada durdurulan bir araçta çeşitli uyuşturucu madde çıktı.

GENEL

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü son yılların en ilginç uyuşturucu operasyonuna imza atarken o anlar saniye saniye görüntülendi.

KASTAMONU

Kastamonu'da, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu ticaretiyle ilgili operasyon düzenlendi.

KARABÜK

Karabük'te, İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekiplerinin uyuşturucu veya uyarıcı madde temin ve ticaretini engelleme faaliyetleri...

ZONGULDAK

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü tarafından operasyon gerçekleştirildi.

KARABÜK

Karabük'te polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonlarda uyuşturucu madde ile yakalanan 4 şüpheli gözaltına alındı

KASTAMONU

Ülke genelinde yürütülen "NARKOGÜÇ" operasyonu kapsamında, Kastamonu'da polis ekipleri tarafından aranan 3 hükümlü yakalandı ve tutuklandı.

KASTAMONU

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticaretine yönelik operasyonlarını sürdürüyor.