Özcan Ulupınar Haberleri

Özcan Ulupınar haberleri ve güncel Özcan Ulupınar gelişmeleri, Özcan Ulupınar ile ilgili tüm video, Özcan Ulupınar fotoğrafları ve Özcan Ulupınar haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


DEVREK

AK Parti Devrek Belediye Başkan adayı Özcan Ulupınar oldu.

DEVREK

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Devrek’te Ak Parti Devrek Belediye Başkanlığı Aday Adayları ile bir araya geldi.

ZONGULDAK

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Zonguldak halkının karşısına çıkacak olan AK Parti adayları belirlendi.

ZONGULDAK

Ak Parti Zonguldak eski Milletvekili Özcan Ulupınar Yeniden Refah Partisi'nden Zonguldak Belediye Başkan adayı mı olacak?

DEVREK

Zonguldak Belediye Başkan adayı olarak tekrar Ömer Selim Alan'ın aday gösterilmesinin ardından Özcan Ulupınar için Devrek'te flaş bir hareketlilik başladı.

DEVREK

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde Belediye Başkan aday adaylarıyla ilgili anketler sürerken Özcan Ulupınar ismi de gündeme geldi.

ZONGULDAK

Zonguldak Belediye Başkanlığı için ismi geçen ancak AK Parti’den aday gösterilmeyen eski milletvekili Özcan Ulupınar’ın ne yapacağı merak konusu oldu.

ZONGULDAK

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Ak Parti'nin Zonguldak Belediye Başkan adayı olarak belirlenen isim Ömer Selim Alan oldu.

ZONGULDAK

Zonguldak halkının uzun süredir beklediği AK Parti Belediye Başkan adayı Selim Alan mı olacak?

ZONGULDAK

Zonguldak'ta yerel seçimlere yönelik aday belirleme süreci, Ak Parti ve MHP tabanında yaşanan tepkilerle birlikte Saadet Partisi'nin Belediye Başkan adayı...

ZONGULDAK

Herkesin merakla beklediği sorunun cevabı belli oldu. AK Parti Zonguldak belediye başkan adayı belli oldu. İşte detaylar...

ZONGULDAK

Zonguldak'ta, Ak Parti teşkilatında büyük bir heyecan yaşanıyor, zira yaklaşan yerel seçimler öncesi Belediye Başkan adayının kim olacağı büyük bir...