Mevcut Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ile Özcan Ulupınar arasında gerçekleştirilen anketlerde, Özcan Ulupınar'ın öne çıktığı gözlemlendi, ayrıca sosyal medyada da Özcan Ulupınar'a yoğun bir destek söz konusu.

Ak Parti teşkilatının içinde yapılan anketlerde, Zonguldaklıların büyük bir kısmının Özcan Ulupınar'a olan ilgisinin ve desteğinin arttığı görülüyor. Teşkilat üyeleri, Ulupınar'ın adaylığıyla birlikte seçimi kazanma şanslarının daha yüksek olduğunu düşünerek, kararlı bir şekilde desteklerini ifade ediyor. Bununla birlikte sosyal medya da adeta Özcan Ulupınar rüzgarı estiği görülmekte. Zonguldaklıların, Ulupınar'ın belediye başkan adaylığına olan olumlu tepkileri ve paylaşımları, adeta bir seçim kampanyası niteliği taşıyor.

Sosyal medya platformu X’de Hashtag'lerle desteklenen kampanyada, Zonguldaklılar, Özcan Ulupınar'ın liderliğindeki bir belediyenin şehre olumlu katkılar sağlayacağına inanıyor.

Ak Parti teşkilatının içinde, Ulupınar'ın Zonguldak'ın sorunlarına çözüm odaklı yaklaşımının ve halkla iç içe bir yönetim anlayışının beklentileri karşılayacağına olan güven, adayın öne çıkmasında etkili olduğu belirtildi. Teşkilat üyeleri, seçim sürecinde birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, Zonguldaklıların beklentilerine en iyi şekilde cevap verecek bir adayla seçime girmeye kararlı.
Zonguldaklıların merakla beklediği bu süreçte, Ak Parti'nin Zonguldak Belediye Başkan adayının resmi açıklamasıyla birlikte, şehirdeki politik gündem daha da hareketlenecek gibi görünüyor.

Whatsapp Image 2024 01 16 At 23.07.09

Whatsapp Image 2024 01 16 At 23.07.10

Su Fiyatlarına Zam: Damacana su ne kadar? Su Fiyatlarına Zam: Damacana su ne kadar?

Whatsapp Image 2024 01 16 At 23.07.09 (1)

Whatsapp Image 2024 01 16 At 23.08.12

Editör: Emre Sürücü