Para Haberleri

Para haberleri ve güncel Para gelişmeleri, Para ile ilgili tüm video, Para fotoğrafları ve Para haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


GENEL

Yüksek faiz vaadiyle binlerce kişiden 2,5 milyar TL para topladığı belirtilen Ocakçı Holding’in sahibi iş insanı Sedat Ocakçı’nın da aralarında...

EKONOMİ

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş özel bir televizyon kanalında 2023 yılında yaşanan ekonomik gelişmeleri değerlendirdi ve 2024 yılına...

GENEL

TBMM Genel Kurulu'nda, İşsizlik Sigortası Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin ilk 6 maddesi kabul edildi.

KASTAMONU

Kastamonu’nun Hanönü ilçesinde, kendilerini jandarma olarak tanıtarak vatandaşı dolandıran şahıslar, JASAT dedektifleri tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı.

KARABÜK

Karabük'te bir kişi telefonla kendisini dolandırmak isteyen kişilere 127 bin lirasını kaptırmak üzereyken polis ekipleri engel oldu.

ZONGULDAK

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’dan 3 boyunca emeklilerden su parası alınmamasını istedi.

GENEL

Milyonlarca öğrenci ara tatilin keyfini çıkarıyor. Aileler kara kara karne hediyesi olarak ne alacağını düşünürken beklenen güzel haber geldi.

ZONGULDAK

Zonguldak'ın Kdz. Ereğli ilçesinde 6 Ocak tarihinde meydana gelen bir hırsızlık olayı, Jandarma Dedektifleri (JASAT) ve Asayiş ekiplerinin hızlı müdahalesiyle...

ZONGULDAK

Zonguldak’ta kent merkezinde bozuk parası sıkıntısı devam ediyor.

EKONOMİ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca 2024'te çevreyi kirletenlere uygulanacak idari para cezaları belirlendi.

GENEL

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından Resmi Gazete'de yayımlanan genel tebliğ ile 2024 yılı değerli kağıt fiyatları ve harçlar yeniden belirlendi. 

ZONGULDAK

Zonguldak’ta Ontemmuz Mahallesinde bir kişi dolandırıldığını ihbar ederek polis merkezine başvurdu.