Petrol Haberleri

Petrol haberleri ve güncel Petrol gelişmeleri, Petrol ile ilgili tüm video, Petrol fotoğrafları ve Petrol haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


EKONOMİ

Finansal Analist İslam Memiş, borsa, euro, dolar, petrol ve altın üzerinden piyasayı değerlendirerek yatırımcıya çağrıda bulundu.

ZONGULDAK

Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki sürekli değişimler, akaryakıt fiyatlarına indirim ve zam olarak yansımaya devam ediyor. Zonguldak ve ilçelerindeki güncel...

ZONGULDAK

Brent petrol fiyatlarındaki düşüş ve döviz kurlarındaki istikrar, akaryakıt fiyatlarında olumlu bir gelişmeye neden oldu.

ZONGULDAK

Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar ve döviz kurundaki değişikliklerle birlikte Zonguldak'ta benzin fiyatları dikkatleri üzerine çekiyor.

ZONGULDAK

Zonguldaklı vatandaşların gündeminde bir kez daha akaryakıt fiyatları yer alıyor.

GÜNDEM

Gece yarısından itibaren motorine gelen indirim, akaryakıt fiyatlarına yansıdı.

ZONGULDAK

Zonguldaklı araç sahipleri, uluslararası petrol piyasasındaki hareketlilik ve döviz kurlarındaki dalgalanmaların etkisi altında.

ZONGULDAK

Bu gece yarısından itibaren motorine indirim gelmesi bekleniyor.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları merak konusu...

ZONGULDAK

Yer altı ve yer üstü kömür madenciliği ile diğer madencilik faaliyetlerinde çalışan Zonguldaklı madencileri sevindiren haber Resmi Gazete'de yayımlandı.

ZONGULDAK

Brent petrol 87 doları gördü. Bu durum akaryakıt pompalarına nasıl yansıyacak? Zam mı geliyor?

EKONOMİ

Geçtiğimiz ay peş peşe yapılan indirimler yerini zamlara bıraktı. Brent petrol fiyatları yeniden 85 dolar civarından alıcı bulmaya başlarken, bu...