Recep Tayyip Erdoğan Haberleri

Recep Tayyip Erdoğan haberleri ve güncel Recep Tayyip Erdoğan gelişmeleri, Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili tüm video, Recep Tayyip Erdoğan fotoğrafları ve Recep Tayyip Erdoğan haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


EKONOMİ

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turundan sonra döviz kurlarında artış devam ediyor. Dolar ve Euro haftaya nasıl başladı?

KARABÜK

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini desteklediğini açıkladı.

ASAYİŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın programı sonrası Mardin’e giden polis aracının kaza yapması sonucu, 1 polis şehit oldu, 2 polis yaralandı.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararla, balon balığı avcılığına destek verme politikasında önemli bir değişiklik gerçekleşti.

GÜNDEM

Emekli bayram ikramiyesi Resmi Gazete’de yayımlandı. Emekli maaşı zammı ve emekliye ek zam düzenlemelerinin ardından bayram ikramiyesi de yükseltilmişti.

EKONOMİ

Emeklilerin bayram ikramiyesini yükselten karar 12 Mart 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayımlandı.

ZONGULDAK

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları, 8 Mart, Dünya Kadınlar Günü'nde emek veren, alın teri döken ve üreten tüm kadınların...

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından emekli maaşlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

ZONGULDAK

İYİ Parti liderleri Zonguldak'ın ilçesi Ereğli'de bir araya geldi. Ereğli İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Murat Sesli kendilerine yönelik yapılan...

GÜNDEM

Atanamayan Uzmanlar Derneği Genel Başkanı Mustafa Gündeşli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrıda bulundu.

ZONGULDAK

Zamanın Valisinin "13 milyon liramız yok, yapamayız dediği" Zonguldak Havalimanı, 2023 yılında yaklaşık 300 milyon euro döviz kazandırdı.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 26 Eylül 2023 tarihinde gençler için adım atılacağını açıklamıştı.