Romanya Haberleri

Romanya haberleri ve güncel Romanya gelişmeleri, Romanya ile ilgili tüm video, Romanya fotoğrafları ve Romanya haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Bu yaz Avrupalı Türklere kötü haber geldi. Yolculuklar çileye mi dönecek? İşte detaylar...

ZONGULDAK

Romanya basın kuruluşu Digi24, Türkiye'yi "doğalgazımızı çalıyor" diyerek Zonguldak'ta bulunan Filyos Doğalgaz İşleme Tesisi'ni işaret etti.

ZONGULDAK

Zonguldak ve Iğdır’da öğrenciler e-twinning projesi çerçevesinde proje ortakları Polonya, Romanya ve Azerbaycan’daki arkadaşlarıyla tanışma toplantısı gerçekleştirdi.

KASTAMONU

Karadeniz'in Romanya kıyılarında kontrolden çıkarak Kastamonu açıklarına sürüklenen ve karaya oturan Nordea Star adlı gemideki üre boşaltma işlemine başlandı.

ZONGULDAK

Zonguldaklı iş insanı Sabit Danış, Romanya'da Bakan Yardımcılığı yapan Prof. Dr. Cristian Jura'ya Zonguldak Kömürspor atkısı taktı.

KASTAMONU

Romanya Hidrografi Ofisi tarafından Trabzon Limanı'ndan Ukrayna Chornomorsk Limanı'na seyir halinde olan ve 6 bin 497 ton üre yükü taşıyan...

GENEL

Bilimsel adı 'Lactarius salmonicolor' olan kanlıca mantarının kilosu 200 TL’den satılıyor.

DEVREK

Zonguldaklı Kung Fu Sporcuları, üç şampiyonluk, dört ikincilik ve bir üçüncülük ile dönmenin haklı gururunu yaşadılar.

DÜNYA

Türkiye sahillerinde de zaman zaman görülen başıboş mayınlar, Romanya’da büyük paniğe yol açtı ve hükümeti harekete geçirdi.

BARTIN

Bartın Limanı’na yük almak maksadıyla gelen “Dardun” isimli kuru yük gemisinin denize atık bıraktığı tespit edilmesi üzerine ceza kesildi.

BARTIN