Rus Haberleri

Rus haberleri ve güncel Rus gelişmeleri, Rus ile ilgili tüm video, Rus fotoğrafları ve Rus haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


BARTIN

Bartın'ın incisi Amasra, kruvaziyer turizmiyle yeni bir canlanma dönemine giriş yapıyor.

KASTAMONU

Kastamonu'nun Tosya ilçesine bağlı Çaybaşı köyü mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, otomobilin bariyerlere çarpması sonucunda Rus vatandaşı bir kişi yaralandı.

KASTAMONU

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde şarampole devrilen motosikletten düşen Rusya uyruklu şahıs ağır yaralandı.

GÜNDEM

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Rus suç örgütü liderinin Türkiye'de yakalandığını duyurdu.

ZONGULDAK

Zonguldak'ta 2. gemi de mi battı? Zonguldak’ın Ereğli ilçesindeki açıkta bekleyen gemideki 12 mürettebattan haber alınamıyor.

BARTIN

Türkiye’nin gözde turizm beldesi olma yolunda ilerliyor.. İşte detaylar...

ZONGULDAK

Talihsiz kazada rahmetli olan ünlü sanatçı Barış Akarsu rus ressam tarafından resmedildi.

BARTIN

Limana ilk kez demirleyen Astoria Grande kruvaziyer gemisi ayrıldığı sırada ilginç görüntüler ortaya çıktı.

DÜNYA

Rus paralı asker grubu Wagner'e ait askeri uçağın Gao Havalimanı'nda pistten çıkması sonucunda 140 kişi hayatını kaybetti.

BARTIN

Son yıllarda Türkiye ve Rusya arasında son yıllarda artan ekonomik ve siyasi gibi alanlardaki iş birlikleri, turizmde yüzleri güldürdü.

KARABÜK

Türkiye’nin “en büyük blok ormanları"na sahip Karabük’te, Orman Genel Müdürlüğü tarafından orman yangınlarıyla mücadele için helikopter konuşlandırıldı.

ZONGULDAK

Zonguldak-Herson hattının tahıl koridoru için kullanılması gündemdeyken Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan "Rikler barındırdığı" yönündeki açıklaması geldi.