Sigorta Haberleri

sigorta haberleri ve güncel sigorta gelişmeleri, sigorta ile ilgili tüm video, sigorta fotoğrafları ve sigorta haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


GÜNDEM

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun hazırladığı yönetmelik değişikliği, Resmi Gazete'de yayımlanarak resmiyet kazandı.

GÜNDEM

İkinci el araç satışlarında geçerli olan, aracı alan kişinin zorunlu trafik sigortasını 15 gün içinde yapma zorunluluğu getiren düzenleme değiştirildi.

ZONGULDAK

2018 Yılında Ak Parti’den Milletvekili Aday adayı olan Muhtarlar Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Şerafettin Nas Tahsin Erdem’in ihtiyaç sahiplerine yönelik...

GENEL

TBMM Genel Kurulu'nda, İşsizlik Sigortası Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin ilk 6 maddesi kabul edildi.

GENEL

2024'te yürürlüğe girecek yeni asgari ücretle beraber ev kadınlarına avantajlar sağlanacak.

GENEL

Orta Vadeli Program ve seçim beyannamesi çerçevesinde çalışma hayatı ve emeklilik konularında yeni reformlar hazırlanıyor.

ZONGULDAK

Emeğin başkenti kömür kent Zonguldak’ta ücretli olarak aktif sigortalı çalışanların sayısı belli oldu

GENEL

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan sosyal medya hesabından işsizlik sigortası fonunun kullanımıyla ilgili açıklama yaptı.

GENEL

Zorunlu trafik sigortasında SEDDK karar verecek.

ZONGULDAK

AK Parti Milletvekili Muammer Avcı, Sosyal Sigortalar Kurumunda yaşanan yoğunluk nedeniyle ödeme süresinin 3 Ağustos tarihine kadar azaltıldığını açıkladı.

EKONOMİ

Tüketici kredilerindeki banka ve sigorta muameleler vergisinde artış oldu.