Spor Toto Süper Lig Haberleri

Spor Toto Süper Lig haberleri ve güncel Spor Toto Süper Lig gelişmeleri, Spor Toto Süper Lig ile ilgili tüm video, Spor Toto Süper Lig fotoğrafları ve Spor Toto Süper Lig haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


SPOR

Süper ligde yer alan kulüplerin harcama limitleri belirlendi. En fazla harcama limiti olan takım 1 milyar 926 milyon TL ile...

SPOR

Fenerbahçe, daha önce de Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş forması giymiş olan Umut Nayir'in transferi için girişimlerini sürdürüyor.

SPOR

2022-2023 sezonunda Spor Toto Süper Lig şampiyonu olan Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi belli oldu.

SPOR

Spor Toto Süper Lig şampiyonu olan Galatasaray'da bu sezona damgasını vuran Mauro Icardi için Suudi Arabistan ekibi devreye girdi.

SPOR

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Giresunspor ve Ümraniyespor, küme düşmenin kaldırılması için Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)'ye başvuruda bulundu.

GENEL

Beşiktaş'ın Kanadalı futbolcusu Atiba Hutchinson, 2013-2014 sezonunda transfer olduğu Spor Toto Süper Lig temsilcisi Beşiktaş'a 10 yılın ardından veda ediyor.

SPOR

Gol Kralı olmasına rağmen taraftarlar tarafınca çok tartışmalı bir sezona imza atan Enner Valencia, bir sezon içerisinde iki Fenerbahçeli futbolcunun...

GENEL

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'ün teknik direktörlük görevini sürdüren Andrea Pirlo, futbola geri dönüyor.

GENEL

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Türkiye'nin 3 büyük kulübünden ikisi olan Beşiktaş ve Galatasaray, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tebrik etti.

SPOR

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Fenerbahçe, sahasında karşı karşıya geleceği İstanbulspor ile lig tarihinde 48. kez mücadele edecek.