Suç örgütü Haberleri

Suç örgütü haberleri ve güncel Suç örgütü gelişmeleri, Suç örgütü ile ilgili tüm video, Suç örgütü fotoğrafları ve Suç örgütü haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

İçişleri Bakanlığının operasyonları sürüyor. Ankara merkezli Kastamonu ve Zonguldak'ta suç örgütü ve tefecilere operasyon! 40 kişi gözaltına alındı.

ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, geleneksel hale getirdiği sabah açıklamalarına devam etti. Organize Suç Örgütü çökertildi.

GENEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da eş zamanlı olarak düzenlenen "KAFES-40" operasyonlarında 3 farklı suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.

ZONGULDAK

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 2023 yılında kaç organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu.

ZONGULDAK

Zonguldak'ta suç örgütü kurma ve uyuşturucu ticareti suçlamasıyla ifade veren sanıkların sözleri nasıl büyük bir felaketten dönüldüğünü gösterdi.

GÜNDEM

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 7 ilde operasyon düzenlendiğini açıkladı. Bölgesel organize suç örgütü çökertildi.

GÜNDEM

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Rus suç örgütü liderinin Türkiye'de yakalandığını duyurdu.

ZONGULDAK

Kaçakçılık Ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde Organize Suç Örgütlerine yönelik olarak Zonguldak merkez ve Ereğli'de gözaltılar var.

ZONGULDAK

Zonguldak dahil 31 ilde suç örgütü çökertildi. 307 şüpheli... İşte detaylar..

KASTAMONU

Kastamonu'da Kırıkkale'den Kurban Bayramı'nı fırsat bilen hırsızlar evlere dadandı. Evlere dadanan hırsızlar yakalandı.