Teknoloji Haberleri

Teknoloji haberleri ve güncel Teknoloji gelişmeleri, Teknoloji ile ilgili tüm video, Teknoloji fotoğrafları ve Teknoloji haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


KARABÜK

Karabük Üniversitesi Teknoloji ve Geliştirme Bölgesi'nde faaliyet gösteren Uludoğan Savunma Sanayi Teknoloji firması, Türkiye'nin dışa bağımlılığını sona erdirecek önemli bir...

ZONGULDAK

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ve Araştırma Hastanesi dijital hastane yolunda bir adım daha attı.

GÜNDEM

Milli Eğitim Bakanlığı, tüm illerdeki ortaokul ve liselerde 3 bin 500 okulda yenilikçi sınıfların kurulması için önemli bir adım attı.

ZONGULDAK

Teknoloji devi Apple, Türkiye'de sattığı birçok ürünün fiyatına zam yaptı.

ZONGULDAK

Zonguldak Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Türkiye genelinde 139 Deneyap Teknoloji Atölyesi, gençlere geniş bir teknoloji...

KASTAMONU

Kastamonu Üniversitesi, Teknokent Girişim Vadisi'nde yenilik ve teknolojiyi bir araya getiren iki önemli atölyenin kapılarını açtı.

ZONGULDAK

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, çağın teknolojik gelişmelerinden biri olan yapay zeka ile gerçekleştirilen bir projeye liderlik ederek ilçesini uluslararası...

ZONGULDAK

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Zonguldak'ta yatırım yapmayı planlayan teknoloji girişimcileriyle bir araya geldi.

KARABÜK

Karabük’te ünlü teknoloji mağaza şubesinin çalışanı B.S.B., yaklaşık 3 milyon liralık vurgun yaptığı iddiasıyla tutuklandı.

GENEL

Sanayi ve hizmet sektörlerinde faaliyet gösteren 3 milyon 773 bin 252 girişim KOBİ sınıfına giriyor.

ZONGULDAK

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ), TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nin paydaşlarından biri oldu.

KASTAMONU

Kastamonu Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu tarafından desteklenmeye hak kazandı.