Tekstil Haberleri

Tekstil haberleri ve güncel Tekstil gelişmeleri, Tekstil ile ilgili tüm video, Tekstil fotoğrafları ve Tekstil haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, “Yaşam standartları Türkiye’nin bir çok iline göre gerilemiş. Biz temel vatandaşlık hizmetlerini vatandaşlarımıza...

DEVREK

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde bir tekstil atölyesinin deposunda çıkan yangına ekiplerin müdahalesi yaklaşık 6 saattir devam ediyor.

DEVREK

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde bir tekstil atölyesinin deposunda yangın çıktı. Ekiplerin yangını söndürme çalışmaları sürüyor.

ZONGULDAK

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinin deposunda yangın meydana geldi!

GENEL

Bolu’da bir tekstil atölyesinde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

BARTIN

Bartın'ın Yanaz köyündeki bir tekstil fabrikasında çalışan bir işçi, tıra yükleme esnasında meydana gelen kaza sonucu yaralandı.

ZONGULDAK

Zonguldak’ın Çaycuma İlçesi Saltukova Beldesinde iddiaya göre bir tekstil firmasının işçilerinin maaşlarını vermeden iflas vermesinin ardından işçiler ayaklandı.

ZONGULDAK

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesi Saltukova beldesinde faaliyet gösteren tekstil atölyesindeki işçiler 3 aydır maaş alamadıkları için savcılığa suç duyurusunda bulundu.

ÇAYCUMA
ZONGULDAK
ZONGULDAK
KASTAMONU