Test Haberleri

test haberleri ve güncel test gelişmeleri, test ile ilgili tüm video, test fotoğrafları ve test haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Zekâ Test Merkezi, Türkiye'nin farklı şehirlerinde yapılan zeka testlerinin sonuçlarını açıkladı. Zonguldak, Bartın, Karabük ve Kastamonu kaçıncı sırada yer aldı.

GÜNDEM

Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde yapılan bir değişiklikle, artık uyku apnesi tanısı konan kişiler, ehliyet alamayacak veya mevcut ehliyetlerini yenileyemeyecekler.

ZONGULDAK

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü Test ve Ölçümleme Şube Müdürlüğü’nün faaliyet alanı kapsamında testlere başladı.

ZONGULDAK

TÜVTÜRK Araç sayısının en fazla olduğu şehirlerden biri olan Zonguldaklı araç sürücülerine kötü haberi verdi. 

ZONGULDAK

Zonguldak'ta bir hastanede skandal yaşandı. İki farklı hastanede test yaptıran kadın hastaya iki farklı sonuç çıkarıldı.

HAYATA DAİR

22 Temmuz tarihinde başlayan ve üç hafta süren yangınlarda kaybolan itfaiyeciyi domuzların yediği ortay çıktı. İtfaiye erinin cenazesine ulaşıldı.

HAYATA DAİR

Genellikle liderlerde aranılan korkusuzluk, baskın davranış ve strese karşı bağışıklık gibi özelliklerin çoğu psikopatlarda bulunuyor. Peki siz psikopat olup olmadığınız...

HAYATA DAİR

Akıllara durgunluk veren optik yanılsama, içinde iki yüzü barındırıyor ve ilk gördüğünüz şey, ilişkide olduğunuz kişi hakkında çok şey belirleyebilir....

KARABÜK
ZONGULDAK
ZONGULDAK
ZONGULDAK