Vedat ışıkhan Haberleri

vedat ışıkhan haberleri ve güncel vedat ışıkhan gelişmeleri, vedat ışıkhan ile ilgili tüm video, vedat ışıkhan fotoğrafları ve vedat ışıkhan haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


GENEL

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklinin refahını artıracak paketin özel lansmanla duyurulacağını kaydetti.

GÜNDEM

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, TBMM Grup toplantısı öncesi Temmuz ayında asgari ücrete zam bekleyen milyonlarca asgari ücretli...

GÜNDEM

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 47 ilacın daha geri ödeme listesine alındığını duyurdu.

GÜNDEM

Mesai saatleri düzenlemesi için adım atılıyor. Yeni düzenleme ile 45 saat olan haftalık çalışma saatleri 35-40’a düşürülmek için çalışmalar yapılıyor.

GÜNDEM

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, milyonlarca emekliyi sevindirecek bir zam müjdesini duyurdu.

ZONGULDAK

173 bin 200 Zonguldaklı emekliyi de yakından ilgilendiren haberi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan verdi.

GÜNDEM

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, NTV özel yayınında deprem bölgesinde bir yıllık süreçte yaşananlar ile emekliler ve çalışma...

ZONGULDAK

Zonguldak'ta yaklaşık 170 bin emeklinin merakla beklediği ek ödeme tarihleri, Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemenin ardından belirlendi.

ZONGULDAK

Emekli maaşlarına yüzde 25 zam gerçekleşirken, ek olarak yüzde 11,68'lik refah payı uygulanacak. Emeklinin maaş farkı ne zaman yatacak?

ZONGULDAK

Emekli sayısının en fazla olduğu Zonguldaklı emeklileri de sevindirecek haber Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’dan geldi.

GENEL

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan sosyal medya hesabından işsizlik sigortası fonunun kullanımıyla ilgili açıklama yaptı.

ZONGULDAK

2024 yılı asgari ücreti 17 bin 2 TL olarak açıklamasının ardından, zincir marketlerde fiyat artışları yaşandığı iddia edilmişti.