Zehirlenme Haberleri

zehirlenme haberleri ve güncel zehirlenme gelişmeleri, zehirlenme ile ilgili tüm video, zehirlenme fotoğrafları ve zehirlenme haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ASAYİŞ

Bir okulda yedikleri tavuklu pilavdan sonra rahatsızlanarak hastaneye başvuran öğrenci sayısı 48’e yükseldi. Öğrencilere müdahaleler sürerken bazıları ise taburcu edildi.

ASAYİŞ

69 yaşındaki evli çift, kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.

KASTAMONU

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen yaşlı bir çift hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

Bir binada çıkan yangında 4 kişi dumandan zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

ZONGULDAK

Zonguldak'ta bulunan Atatürk Devlet Hastanesi'nde kazan dairesinden sızıntı nedeniyle 10 personelin zehirlendiği iddia edildi.

BARTIN

Sağlık müdürlüğü, son günlerde artan gıda zehirlenmelerine dikkat çekmek ve vatandaşları bilinçlendirmek amacıyla önemli bir uyarıda bulundu.

ZONGULDAK

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nde meydana gelen olayda, kalorifer dairesinden sızan karbonmonoksit gazından etkilenen 10 personel, acil serviste tedavi altına alındı.

DEVREK

Devrek ilçesine bağlı Çaydeğirmeni beldesinde bir kauçuk fabrikasında çıkan yangında iki kişinin zehirlendiği öğrenildi.

KARABÜK

Karabük'ün Başköy Köyü'nde yaşanan vahşet veren bir olay yaşandı. Tilki, tavuk ve dört köpeğin zehirlenerek telef olması, bölgede büyük endişe...

KASTAMONU

Kastamonu'da KYK yurdunda yaşanan zehirlenme olayıyla ilgili Kastamonu Valiliği açıklama yaptı.

KASTAMONU

Kastamonu’da bir kız öğrenci yurdunda akşam yemeğinde tükettikleri tantuniden zehirlenen çok sayıda üniversite öğrencisi hastaneye kaldırıldı.

ZONGULDAK