Zonguldak haberleri Haberleri

zonguldak haberleri haberleri ve güncel zonguldak haberleri gelişmeleri, zonguldak haberleri ile ilgili tüm video, zonguldak haberleri fotoğrafları ve zonguldak haberleri haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Geriye sayımın başladığı, nefeslerin tutulduğu Amelebirliği seçimleri, kıran kırana geçecek!

ZONGULDAK

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem’e anlamlı çağrıda bulunan bazı vatandaşlar, başkanlık tabelasına T.C. ibaresinin eklenmesini istiyorlar.

ZONGULDAK

Devrek Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Sipahiler Köyü'nde bulunan 2 bin 467 metre karelik Çingen Konağı'nı satışa çıkardı.

ZONGULDAK

Türkiye Taş Kömürü Kurumu (TTK), yeni işçi alımı için harekete geçiyor. Birçok meslek dalından personel alınacak.

ZONGULDAK

Zonguldak Kent Konseyi Kültür Sanat Çalışma Grubu ve Zonguldak Tiyatro Platformu'nun iş birliğiyle gerçekleştirilecek olan "Zonguldak Tiyatro Günleri", şehrin kültür...

ZONGULDAK

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Zonguldak'a yönelik yatırımlarının hız kesmeden devam ettiğini açıkladı.

ZONGULDAK

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı, 8 Mart 2024 tarihinde Mesleki Gelişime Yönelik Teknik Destek Programını duyurdu.

ZONGULDAK

ZSMMMO Başkanı Hasan Kahveci, mali tablolara Enflasyon Düzeltmesi işlemlerinin uygulanmasıyla ilgili olarak Mali Müşavirlere verilen hizmetler dolayısıyla ek ücret ödenmesi...

ZONGULDAK

Karadeniz'in fındık yetiştirildiği iller Zonguldak, Düzce, Kastamonu, Sakarya, Ordu, Giresun, Trabzon gibi şehirlerde endişe artarak devam ediyor.

ZONGULDAK

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde yaşayan Leyla (60) ve eşi Erol Keskin (58), unutulmaya yüz tutmuş demircilik mesleğini gelişen teknolojiye rağmen sürdürüyorlar.

ZONGULDAK

Zonguldak'ın turizm potansiyelini artırması umulan Karaelmas Ekspresi'nin beklenen ilgiyi görememesi büyük bir hayal kırıklığı yarattı.

ZONGULDAK

Geçen sene temmuz ayında yaşanan şiddetli yağmur, Çayköy'de iki defa sel felaketine neden oldu. Ancak, sel mağduru olan halk, sorunlarını...