Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Haberleri

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü haberleri ve güncel Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü gelişmeleri, Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü ile ilgili tüm video, Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü fotoğrafları ve Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri araçla tek tek anons etti.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta 5 ayrı suçtan yargılanan ve 32 yıl 2 ay kesinleşmiş cezası bulunan firari Serkan Y. ekiplerin çalışması sonucunda yakalandı.

ZONGULDAK

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü, Zonguldak Kömürspor ile Van BBSK arasında oynanacak müsabaka öncesinde, esnasında ve sonrasında ders niteliğinde önlemler aldı.

ZONGULDAK

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü, Kdz. Ereğli ilçesinde bilgilendirme faaliyetlerine imza attı.

ZONGULDAK

Zonguldak'ta fuhuşa teşvik ve aracılık yapan şahıs Tutuklandı.

ZONGULDAK

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce il genelinde gerçekleştirilen çalışmalarda FETÖ/PDY ve DEAŞ üyeleri dahil bir çok kişi yakalandı.

ZONGULDAK

Yolda yasak olmasına rağmen tehlikeli şekilde dönüş yapan araç  denetimleri  kapsamında yine aynı yerde cezalar kesildi.

ZONGULDAK

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından sis operasyonu gerçekleştirildi.

ZONGULDAK

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü tarafından operasyon gerçekleştirildi.

ZONGULDAK

 Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Kdz.Ereğli ilçesinde uygulama yaptığı sırada bir şahıs  üzerinde iki adet silahla yakalandı.

ZONGULDAK

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü'nden gelen yazıyla araç trafiğine kapalı olacak olan yollar bildirildi.

ZONGULDAK

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Sinan Ergen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.