Su Fiyatlarına Zam: Damacana su ne kadar? Su Fiyatlarına Zam: Damacana su ne kadar?

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği(TFFHGD)antrenör Turgay Yavuz’un hakemlere yönelik, ‘Hakkımızı helal etmiyoruz’ sözlerine cevap verdi.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği, “Biz hakem ve gözlemcilerimiz adına yeşil sahalarda saygıyı, hoşgörüyü ve sporun güzelliklerini görmek istiyor, bu tarzda olan yöneticilere de haklarımızı helal etmiyoruz”dedi

Dernekten yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“- Malesef bir takım yöneticisinin yapmış olduğu talihsiz bir açıklama sonrasında hakemlerimiz adına bizim de bir açıklama yapmamız elzem olmuştur. 

📌Öncelikle belirtmek isteriz ki hiçbir hakem ve gözlemcimiz, kendimize ve takımlardaki oyunculara yönelik yapılan hakaretlere, saldırılara ve tehditlere hiçbir zaman gözyu mmaz ve yummamıştır. Ayrıca hiçbir hakemimiz ve gözlemcimiz, saha içindeki yapılan fiili saldıralarda ve hakaretlerde rapor yazmaktan imtina etmez, korkmadan ve ekleme yapmadan olduğu gibi raporlarını yazmaktadırlar. Nitekim hakemlerimizi hedef alan, terbiyeden bahseden yönetici; geçtiğimiz hafta hakemlerimize ağza alınmayacak ahlak dışı söylemlerden dolayı yüz gün hak mahrumiyeti cezası almıştır. Bu tavırlarını gencecik kadın ve erkek hakemlerimizi hedef alarak defalarca tekrarlaması da ayrıca ele alınması gereken bir olaydır. Futbol oyununun bir parçası olan hatalar, hem oyuncular hem de hakemlerimizce çokça olmuştur ve olmaya da devam edecektir. 

📌Biz hakem ve gözlemcilerimiz adına yeşil sahalarda saygıyı, hoşgörüyü ve sporun güzelliklerini görmek istiyor, bu tarzda olan yöneticilere de haklarımızı helal etmiyoruz. 

📌Zonguldak Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Şubesi olarak; Bu tarz ahlak dışı yakıştırmayı yapan her kim olursa olsun aynı üslubla cevap vereceğiz ve hakem ile gözlemcilerimizin haklarını her zaman sonuna kadar savunacağız”dedi.

Editör: Emre Bayram