Sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Levent, konser öncesinde havalimanında yaşadığı tuhaf bir durumu anlattı.

Levent, New York konseri için havalimanında check-in işlemlerini tamamladıktan sonra telefonunu yanında olmadığını fark etti. Arabasında unutulan telefonu, şoförünün de eve gitmiş olması nedeniyle alamayacağını anlayan sanatçı, konserini iptal etmemek için telefonsuz uçmak zorunda kaldı.

Bu tuhaf durumu sosyal medya aracılığıyla paylaşan Levent, yan koltuğunda oturan Bülent Çeçen'in telefonunu kullanarak bu tweeti yazdığını belirtti. Ayrıca, telefonunu getirecek bir yolcuya çağrıda bulunan Levent, ona teşekkür etmek ve konserine davet etmek istediğini dile getirdi.

Eğer bu tweeti okuyan ve New York'a uçacak bir yolcu varsa, Levent'in telefonunu getirerek konserine özel bir davetle misafiri olabileceği bu ilginç olay, Haluk Levent'in sosyal medya üzerinden paylaştığı bir macera olarak dikkat çekti.

Heyecan ve ihtirasın buluştuğu an... İnci Taneleri'nde sürpriz konuk! Heyecan ve ihtirasın buluştuğu an... İnci Taneleri'nde sürpriz konuk!

Haluk Levent Ahbap

Aybüke Ünal