Köylerdeki su sorunu için hafta sonu operasyonu! Kravatlı, talimatıyla yeni motor takıldı... Köylerdeki su sorunu için hafta sonu operasyonu! Kravatlı, talimatıyla yeni motor takıldı...

Zonguldak’ın çehresini değiştirmesi beklenen Vilayet önünden başlayıp liman çıkışına kadar devam edecek olan sahil yolu projesi hızla devam ederken vatandaşlar da nasıl bir değişiklik meydana geleceğini de merakla bekliyor hatta çalışma yerlerine bizzat giderek takip ediyor.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan’ın ilk ciddi projesi olan sahil yolundaki çalışmaları sık sık yerinde takip eden Başkan Selim Alan yapılan bu emeklerin karşılığını da sabırsızlıkla görmek istiyor.

Hep birlikte yeni Zonguldak” sloganıyla yola çıkan Belediye Başkanı Dr. Selim Alan ilk icraatını bilindiği gibi seçildiği ilk senesinde merkez çarşı içinden İnağzı mahallesine kadar geniş kapsamlı olan yolu kazıtmış ve kaliteli asfalt döktürmek suretiyle bu sıkıntıyı çözmüştü.

Bu projeden sonra da bir başka önem arz eden Lavuar Alanı projesini hayata geçirmesi beklenen Selim Alan, seçim öncesi ne söz verdiyse ve vatandaşlara neler vaat ettiyse bir bir yerine getireceğini her defasında ifade ediyor.

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, sahil yolu çalışmalarının yapıldığı sahaya giderek en sonki görüntüleri İMZA farkıyla sizlere sunuyorum. Daha gidilecek çok yol var diyelim…

Foto konuş. Haber Mustafa EMEN