Devlet memuru başvurusu için son gün! İl il kontenjan sayısı... Devlet memuru başvurusu için son gün! İl il kontenjan sayısı...

Memleket Partisi Genel Sekreteri Halil İlker Çelik, sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunarak; ''Gençleri siyasette söz sahibi olmaya davet ediyoruz'' dedi.

Memleket Partisi Genel Sekreteri Çelik ve Memleket Partisi resmi hesabı sosyal medya üzerinden 1 saat aralıklarla gençlere yönelik paylaşımlarda bulundular. Memleket Partisi Genel Sekreteri Halil İlker Çelik, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda belge yayınlarken, Memleket Partisi resmi hesabı ise yazılı şekilde paylaşım yaptı. Yapılan paylaşımlarda Memleket Partisi'nden Milletvekili aday adayı olmak isteyen 18-25 yaş aralığındaki gençlerden ücret alınmayacağı açıklandı. 25 yaş üstü vatandaşlar üzüntüsünü ifade ederken 18-25 yaş aralığındaki gençler ise heyecanlanarak araştırmalara başladı. Memleket Partisi Genel Sekreteri Çelik; ''Hızlı bir şekilde gerçekleştiriyoruz'' Halil İlker Çelik'e sosyal medya üzerinden gelen ''Başvurabilmek için yönlendirdiğiniz bir siteniz var mı? Yoksa partiye mi uğramamız gerekmekte? Son olarak partiye üyelik işlemlerinin yavaşlamasından dolayı katılamayan gençler için tarih sorununu nasıl halledeceksiniz?'' sorusuna yanıt verdi. Milletvekili aday adaylığı başvurularının genel merkezde bizzat yapılması gerektiğini belirten belirten Çelik, ''Adaylık başvurusu Genel Merkezde bizzat yapılmak zorunda. Üyelik işlemini de aynı anda hızlı bir şekilde gerçekleştiriyoruz'' dedi. Halil İbrahim Çelik; ''Gençleri siyasette söz sahibi olmaya davet ediyoruz.'' ''Kamuoyuna Duyuru; Memleket Partisi’nde Milletvekili olmak isteyen gençlerden aday başvuru ücreti almıyoruz. Gençleri siyasette söz sahibi olmaya davet ediyoruz.'' dedi.

Memleket Partisi; ''Geleceğimizi gençlerle birlikte geri alacağız.''

''Partimizden milletvekili aday adayı olmak isteyen 18-25 yaş arasındaki genç arkadaşlarımızdan aday başvuru ücreti alınmayacaktır. Geleceğimizi gençlerle birlikte geri alacağız.'' dedi.