Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu, Düzce, Bolu'da FETÖ operasyonu! Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu, Düzce, Bolu'da FETÖ operasyonu!

Karabük İl Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Mustafa Çalış, düzenlenen törenle görevini Ferhat Sarıçam'a devretti.

İŞKUR Karabük İl Müdürlüğüne yüksek mühendis Ferhat Sarıçam atandı. 2020 yılında Coşkun Güven'in Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne atanmasından sonra vekaleten İl Müdürlüğü görevini üstlenen Mustafa Çalış, düzenlenen programla görevi Ferhat Sarıçam'a devretti. Sarıçam, Çalış'a çiçek takdiminde bulunarak, önceki müdürünün katkıları için teşekkür etti ve kendisinin bilgi ve birikiminden faydalanmaya devam edeceklerini belirtti.

Çalış, Sarıçam'a yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek, görevi devretti. Sarıçam, evli ve 2 çocuk babasıdır. Daha önce Karabük Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisinde çeşitli sorumluluklar üstlenmişti, bu arada üniversite-sanayi işbirliği, doktora sonrası araştırma programları, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ile üniversite arasında bilgi akışını sağlamak amacıyla kurulan proje takip sistemi gibi önemli görevlerde bulunmuştu. Yüksek mühendislik geçmişi ve bu alanlardaki deneyimiyle İŞKUR Karabük İl Müdürlüğü görevine atandı.

HABER MERKEZİ