İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü faaliyetler kapsamında, 9 Mart 2024 tarihinde Karabük-Eskipazar Cildikısık Tüneli mevkiinde M.S, E.Ö, E.B isimli şahıslara yönelik gerçekleştirilen operasyonda şahısların üzerinde yapılan aramada 9.60 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Ayrıca, 10 Mart 2024 tarihinde Ankara Yolu Bölge Trafik Önü Uygulama Noktasında durdurulan araçtaki S.U ve D.A isimli şüphelilerin üzerinde yapılan aramada 2.30 gram metamfetamin maddesi, 6.15 gram bonzai ve 1 adet cam aparat bulundu. Bu şahıslar hakkında Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Bulundurmak ve Kullanmak (TCK-191) suçundan adli işlem başlatıldı.

Karabük Operasyon (4)

TÜİK açıkladı! En düşük oranlar Zonguldak, Bartın, Karabük ve Küthaya'da... TÜİK açıkladı! En düşük oranlar Zonguldak, Bartın, Karabük ve Küthaya'da...

11 Mart 2024 tarihinde O.Ü ve G.İ isimli şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda ise şahısların üzerlerinde 94.91 gram bonzai maddesi ele geçirildi. O.Ü isimli şahıs hakkında Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde Ticareti (TCK-188) ve Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Bulundurmak ve Kullanmak (TCK-191) suçlarından, G.İ isimli şahıs hakkında ise Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Bulundurmak ve Kullanmak (TCK-191) suçundan adli işlem yapıldı.

Karabük Operasyon (2)

Aynı tarih ve il merkezinde gerçekleştirilen ikinci operasyonda Ş.Ü. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan aramada, şahsın aracında 57.21 gram metamfetamin maddesi ve 2 adet cam aparat ele geçirildi.

Emniyet tarafından gözaltına alınan O.Ü. ve Ş.Ü. şahısları, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Karabük Operasyon (3)

İHA

Karabük Haberleri