‘’MÜDÜRÜMÜZ İYİKİ VARSINIZ’’

Başkan Yiğit, müdür Şentürk’ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘’Müdürümüz her daim olmak üzere bizlerle yakından ilgilenmektedir, iyiki varlar, sürpriz ziyareti bizleri ziyadesiyle mutlu kılmıştır. Diğer yandan da şehit madencilerin yakınlarından kamu kurum ve kuruluşlarında sürekli işçi kadrolarında istihdam edilmeleri sürecinde de ilgi ve alakalarını takdire şayan olarak görüyoruz’’ dedi.

MEVLİD-İ ŞERİF OKUTTULAR

Park bakımsız kaldı! Aileler isyan etti Park bakımsız kaldı! Aileler isyan etti

Her yıl mart ayının ikinci haftasında geleneksel olarak tüm maden şehitleri için Mevlid-i Şerif okuttuklarını anımsatan Başkan Yiğit, bu kez ramazan ayına denk gelmesinden dolayı programı 3 Mart Pazar günü Karadeniz Ereğli ilçesindeki dernek binaları önünde saat 13.00-16.00 arasında tüm maden şehitleri için okuttuklarını bildirdi.

MÜDÜR BİLGİLENDİRDİ

Müdür Şentürk de şehit madencilerin yakınlarından kamu kurum ve kuruluşlarında sürekli işçi kadrolarında istihdam edilmeleri süreciyle ilgili bilgiler verdi, misafirliğinden dolayı dernek başkanına ve nezdindeki yöneticilerine ve üyelerine kalben şükranlarını sunduğunu ifade etti.

HABER: ORHAN AKYÜZ