Ak Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan'ın milletvekillerinin ardından Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun'un da istifasını istediği belirtilirken Mustafa Çağlayan'ın direnişi olayı farklı noktaya getiriyor.

Ak Parti Genel merkezi genç ve gelecek vaadettiği için istifasını isteyerek Ak Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan'ın ezmeden süreci yönetmek isterken Çağlayan'ın ısrarı ve teşkilattaki 'Gövde gösterisi' şeklinde yorumlanan toplantısı süreci 'Görevden alma' boyutuna getiriyor.

Alman firmadan alınan bağışı kendisine yönelik bir kumpas olarak yorumladığı öğrenilen Mustafa Çağlayan'ın bu hafta sonuna kadar durumunun neticesinin açıklanacağı belirtildi.

 

BAŞKAN ZEKİ TOSUN'UN AÇIKLAMASINDAKİ İNCE MESAJ...

Daha önceleri Mustafa Çağlayan ile ilgili sorulara destek mahiyetinde açıklama yapan Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun'un Mustafa Çağlayan’ın akıbeti ile ilgili karar67 sitesine verdiği demeçte, “Şuan için Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan görevinin başında. Dediğim gibi bizim şuanda iki ilçemizin kongresi yapıldı. Geri kalan 6 ilçe için genel merkezimizin bir çalışması var. Bu noktada kim gider kim kalır bilemem. Bizle paylaşılan bir bilgi yok" şeklinde açıklamada bulunması 'Genel merkezden talimatın geldiği' şeklinde yorumlamdı. 

 

KARAGÜZEL, ANKARA YOLLARINDA...

Zonguldak’ta Cem Adrian rüzgarı! Zonguldak’ta Cem Adrian rüzgarı!

Öte yandan Mustafa Çağlayan'a "Abdullah Karagüzel'in çantacısı" lakabı yapıştırılarak en büyük zararlardan birini veren Abdullah Karagüzel'in sürekli Ankara'ya gittiği ve görüşmeler yaptığı öğrenildi. Numan Kurtulmuş ve Ömer Çelik ile de görüşüldüğü belirtilirtilirken Abdullah Karagüzel'in kendisinin bağlı olduğu bir takım grupları da devreye sokarak Mustafa Çağlayan'ın kalması için şartları zorladığı ifade edildi.