Gazeteci Orhan Akyüz’ün haberine göre, TTK Satınalma Dairesi Başkanlığı’nca, kurumun müessese müdürlüklerinden Amasra’daki hizmet binasında, ÇAYKUR çayının kullanılması koşuluyla çay ocağının işletilmesinin kiraya verilmesi için ihale gerçekleştirilecek.

ÇAYKUR ÇAYI KULLANILACAK

Çaycuma'da Servis Minibüsü Kaza Yaptı: Çok sayıda yaralı var! Çaycuma'da Servis Minibüsü Kaza Yaptı: Çok sayıda yaralı var!

TTK yetkilileri, şöyle dediler:
“Müessesedeki çay ocağında ÇAYKUR çayı dışında çay kullanılamayacağı gibi şekerler kağıt ambalajlı olacak, mevcut çalışan personele işyerinin özelliğine göre 1 vardiya 8 saatlik (08:00-17:00) zaman diliminde çay, kahve, ıhlamur, meyve özü, neskafe gibi sıcak içecekler ile muhtelif meşrubat, simit, poğaça, sandviç, bisküvi, tost v.b. malzemelerinin satışı yapılabilecek. 

PARA CEZASI

Kurum personelinin; çay ocağında üretilip satılan mamullerin kalitesi, temizliği ve işletici personelin tavır ve hareketlerinden şikayetçi olunması ve bunun doğruluğunun tespiti halinde birinci kez 1500 lira, ikincisinde 3 bin lira, üçüncüsünde ise 7 bin 500 lira, satışına izin verilmeyen malzemelerden herhangi birinin satışa sunulması halinde de her tespit için 7 bin 500 lira ceza tahakkuk ettirilecektir.”

İHALEYE TEKLİF VERME TARİHİ

Yetkililer, ihaleye katılacakların tekliflerini verebileceği son tarihin 13 Haziran 2024 Perşembe günü saat 15.00’e kadar olduğunu bildirdiler.

HABER: ORHAN AKYÜZ

Zonguldak Haberleri

Editör: Aybüke Ünal