Kdz.Ereğli Belediyespor taraftarlarından “Satılmış Ankara” tezahüratı! Kdz.Ereğli Belediyespor taraftarlarından “Satılmış Ankara” tezahüratı!

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, seçimden önce ünlü sanatçı Tarkan’ın çıkardığı ,’Geççek’ şarkısını kendisine yorumlayan CHP’ye gönderme yaptı. 

Çağlayan açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Tarkan'ın geçecek şarkısını çaldılar. Evet Dün  seçimler sonuçlandığını gördüğümüzde resmi sonuçlar açıklanmadı ama artık seçimin finalini gördüğümüzde bizler partiden takip ediyorduk. Daha sonra bir baktık ki vatandaşımız, hemşehrilerimiz madenci anıtımızda ki yıllardır bu böyledir. Madenci anıtımızda birikmiş konvoy yapanlar, eğlenenler, kutlayanlar, bayraklarını sallayanlar ki dikkat ettiyseniz parti bayraklarımızın çok az olduğunu, Türk bayraklarının çok daha fazla olduğunu videoları da izlerseniz göreceksinizdir. Bu millet sahip çıkmış. Bizler de onlara katıldık. aşağıya indik. Konuşmalar yaptık, müzikler çalındı, eğlendi insanlarımız. Gönüllerince eğlendi, taşkınlık yapmadan hiçbir problem çıkmadan, belki ufak ufak böyle eee tatlı tatlı atışmalar, sözlerle  hem demokrasiye yakışır, hem partimize yakışır bir biçimde insanlarımız, hemşerilerimiz eğlendiler. Bizler de eğlendik. Bizler de sevindik. Biliyorsunuz benim dün oradayken de sorunuza da binaen şunu söyleyebilirim. Tarkan bir şarkı yapmıştı. Pandeminin sonlarındaydı. Geçecek diye bir şarkı yazmıştı. Evet bir şarkıydı bu. Daha sonra Bir açıklama da yapmıştı. Iıı işte bunu biz pandemiyle ilişkili olarak yaptık. Gidecek dediler bizim için. Geçecek dediler bizim için. Yeter dediler bizim için. Ama sandıklardan çıkan sonuç bize değil. Onlara gidecek demişler. Bize değil, onlara yeter demişler. Ben o dönemde bu şarkı çıktı görevde değildim. Bir yolculuk esnasındaydım. Eşime söylemiştim. 2023 Cumhurbaşkanımız seçimi kazandığında ben Zonguldak'ın meydanında bu şarkıyı çaldıracağım bu şarkıyla eğleneceğim. Onlar nasıl oynamışlarsa o şekilde oynayacağım. Ben bunu videoya çektireceğim Ya haddimizi aşmadan, şımarıklığa  çok girmeden, zafer sarhoşluğu da olmadan bu şarkıyı dün orada çaldırdık. Ama o dönem bu şarkının yapıldığı dönem muhalefetin genel başkanları, milletvekilleri bu şarkıyı siyasi propaganda aracı yapmışlardı Şimdi o dönemde hatırlayanlar bilecektir, baktıklarında da göreceklerdir. Kendi bireysel, kişisel sayfalarından da bunun siyasi propaganda yaparak paylaşmışlardır. Ben de dün orada bu şarkıyı çaldırarak bir ııı tatlı bir misilleme yaptım. Kimseye hakaret etmedik. kimseyi küçümsemedik. Biz şunu söylüyorduk zaten. Biz kazanırsak herkes kazanacak. Biz kazandık. Herkes kazandı. Biz kazandık Zonguldak kazandı. Gönül coğrafyamız kazandı.