Kapuz plajını ve Fener’i kim işletecek! Belli oldu Kapuz plajını ve Fener’i kim işletecek! Belli oldu

Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi'nin belediye başkan adaylarının belirlenmesi süreci hakkında basın açıklaması yaptı.

"Değerli basın mensupları,
Cumhuriyet Halk Partimizin belediye başkan adaylarının belirlenmesi için gerekli çalışmalar titizlikle yapılmaktadır.
En doğru sonuç ve yöntemi bulmak için genel merkezimiz çok değerli 2 milletvekilimizi Zonguldak örgütümüze görevlendirdi.

Gelen vekillerimiz ilçe ilçe tüm başkanları ve aday adaylarını dinleyerek en doğru aday belirleme yöntemi konusunda bir rapor verecektir.

Bu raporu nihai kararı verecek olan genel merkezimiz ve parti meclisimizin onayına sunacaktır.
Bu sebeple aday belirleme yöntemi süreci tamamlanmadan yanlış algı ve yorumlara sebep olacak haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Partimize ve örgütümüze zarar veren yanlış haberlerden herkesin kaçınması gerektiğini hassasiyetle rica ederim." 

Zaimoğlu, genel merkezin bu konuda çok titiz davrandığını ve Zonguldak örgütüne iki milletvekili göndererek tüm ilçelerdeki başkanlarla ve aday adaylarıyla görüştüğünü söyledi.

Zaimoğlu, milletvekillerinin hazırlayacakları raporun genel merkez ve parti meclisi tarafından değerlendirileceğini ve nihai kararın onların vereceğini belirtti. Zaimoğlu, aday belirleme yöntemi süreci tamamlanmadan yanlış algı ve yorumlara sebep olacak haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve partilerine ve örgütlerine zarar verdiğini ifade etti. Zaimoğlu, herkesin bu tür haberlerden kaçınması gerektiğini vurguladı.

HABER MERKEZİ